GLOCAL AGE 2020 JAPONYA BURSLARI

Glocal Age Lisansüstü Öğrenci Mesajları

Tanıtım Toplantısı:

Sürdürülebilir Tarım ve Gıda Üretimi Yüksek Eğitim ve Öğretiminde Küresel Kapasite Geliştirme” (GLOCAL AGE 2020) projesi, Japonya Eğitim, Kültür, Spor, Bilim ve Teknoloji Bakanlığının “Reinventing Japan” programı maddi desteği ile Japonya tarafında 2 (Niigata ve Fukushima Üniversiteleri) ve Türkiye tarafında 3 (Ankara, Ege ve Ortadoğu Teknik Üniversiteleri) olmak üzere toplam beş eğitim-öğretim kurumunun akademik işbirliğinde 2015 yılından beri yürütülmekte olan uluslararası bir öğrenci değişim projesidir.

Projenin lisansüstü öğrenci kategorisinde yer alan değişim programlarını tanıtmak ve yüksek lisans/doktora öğrencilerimizin ilgisini çekmek amacıyla GLOCAL AGE 2020 Proje Ekibinden Dr. Raşit Asıloğu ile 20 Şubat 2018, Salı günü saat 10.00’da A.Ü. Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda bir tanıtım toplantısı gerçekleştirilecektir.