Gıda Mühendisliği » SEMİNERLER

Öğrenci No
Adı Soyadı
Seminer Konusu Tarih Saat Yeri Danışmanı
16810913
Ayşe SEVİM
Laktik Asit Bakterilerinin Ekzopolisakkarit Üretimi ve Gıda Sanayisi Açısından Önemi 2018-01-03 14:00 Prof. Dr. Filiz ÖZÇELİK
16810916
Özge KESKİNEL
Bütün yumurta pastörizasyonu için dielektrik uygulamaların (radyo frekans ve mikrodalga proses etkinliği açısından karşılaştırılması 2018-01-03 14:00 Prof. Dr. Ferruh ERDOĞDU
16810914
Elvan Gökçen BULUT
Gıda Teknolojisinde Üç Boyutlu Yazıcıların Kullanım Alternatifleri 2018-01-03 14:00 Prof. Dr. Kezban CANDOĞAN
16810902
Alev BİNGÖL
Amino Asitlerin Antosiyaninler Üzerine Kopigmentasyon Etkisi 2018-01-17 14:00 Prof. Dr. Mehmet ÖZKAN
16810903
Hayriye YAR
Beta Glutenin Özellikleri ve Gıda Endüstrisinde Kullanım Olanakları 2018-01-17 14:00 Prof. Dr. Recai ERCAN
15820905
Süeda ÖZTÜRK
Et Endüstrisinde Mikrobiyolojik Güvenirlik için Plazma Teknolojisi 2018-01-17 14:00 Prof. Dr. Ayla SOYER
16810910
Mahide Müge YILMAZ
Fermente Et Ürünlerinde Biyoaktif Kültürler 2018-01-17 15:00 Prof. Dr. Ayla SOYER