2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Kısmi Zamanlı Öğrenci Alımı

//2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Kısmi Zamanlı Öğrenci Alımı

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı için kısmi zamanlı öğrenci (KZÖ) alımı yapılacaktır. Son başvuru tarihi 30.09.2018 olup, detaylı bilgiye http://sks.ankara.edu.tr/2018/09/24/2018-2019-egitim-ogretim-yili-kismi-zamanli-ogrenci-duyurusu/ adresinden ulaşılabilmektedir. Online başvuru işlemini gerçekleştiren öğrenciler aşağıda belirtilen belgeleri eksiksiz olarak 30.09.2018 mesai saati bitimine kadar Enstitümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMAK ÜZERE BAŞVURUDA BULUNACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENEN EVRAKLAR

(Madde 8 haricindeki tüm belgeler e-devlet kapısı web sayfası üzerinden temin edilebilir.)

• Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
  • Çalışan anne ve/veya babaya ait, başvuru tarihinden bir ay önceki MAAŞ BORDROSU
  • Sabıka Kaydı
  • Okuyan kardeşlere ait Öğrenci Belgesi
  • Bir önceki eğitim yılına ait, onaylı Transkript
  • Öğrenci Belgesi
  • Disiplin cezası almadığını gösterir belge
  • Sağlık Güvencesi Olmayan Öğrenciler İçin; Mithatpaşa Cad. No:7’de bulunan SGK’dan getirecekleri, onaylı ve aşağıda ayrıntılı açıklaması yapılmış evraklar.
  • Şehit olan anne/baba için ŞEHİTLİK BELGESİ
  • Gazi olan anne/baba için GAZİLİK BELGESİ
  • En az %40 engelli ise bu durumunu kanıtlayan belge.

SAĞLIK GÜVENCESİ OLMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI’NA GETİRMESİ GEREKEN EVRAKLAR

*** ANNE VEYA BABADAN SİGORTALI OLMAYANLAR İÇİN;

ÖĞRENCİNİN KENDİ, ANNESİ VE BABASI ADINA AYRI AYRI DÜZENLENEN SSK, BAĞKUR VE EMEKLİ SANDIĞI TESCİL BELGELERİ

***25 YAŞINI DOLDURMUŞ ERKEK ÖĞRENCİLER İÇİN;

ÖĞRENCİNİN KENDİ ADINA DÜZENLENEN SSK, BAĞKUR VE EMEKLİ SANDIĞI TESCİL BELGELERİ

*** EVLİ OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN;

ÖĞRENCİNİN KENDİ  VE EŞİ ADINA AYRI AYRI DÜZENLENEN SSK, BAĞKUR VE EMEKLİ SANDIĞI TESCİL BELGELERİ

*** ANNE YA DA BABA BAĞ-KUR’A BAĞLI VE BORÇLU İSE, NECATİ BEY CADDESİ NO:37 DE BULUNAN BAĞ-KUR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN BAĞ-KUR BORÇ DÖKÜMÜ BELGESİNİN DE GETİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR.